Boosterplaat

Boosterplaat: FRIDAY – Beggin’

today26/05/2024 5

Background
share close

Boosterplaat: FRIDAY – Beggin’

Vier jaar geleden maakte het Nederlandse duo FRIDAY zijn debuut met een aantal singles waarmee ze onder andere een Hoogvlieger titel pakte, de voorloper van de Boosterplaat met One Last Chance (I Won’t Let You Down). Dat het duo meer is dan een stel wildaantrekkelijke mannen blijkt, onlangs tekende ze hun nieuwe platencontract bij Universal Music Group. 

Een aantal jaar geleden waren de heren, Koen en Quinten te gast in SpotLight waarin ze ons vertelde over de samenwerking met Britse band Ph.D. 

Iedere week struint ons team de diepste krochten van het muzikaal web af op zoek naar nieuwe muziek. Deze week hoefden we gelukkig niet ver te zoeken. De band staat op de 17e plaats in de New Music Friday playlist van Spotify met hun nieuwe single Beggin’! Beggin’ pakt deze week de Boosterplaat titel en verovert daarmee ook een positie in de Hitzound TIP 40 lijst. De 40 populairste opkomende nummers met een kans op groei naar de Hitzound 40.

 

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%