Boosterplaat

Boosterplaat: Krezip – This Is My Time

today17/05/2024 3

Background
share close

Boosterplaat: Krezip – This is my Time

Jacqueline Govaert is nog maar net bijgekomen van een rumoerig Eurovisie Songfestival in Malmo Zweden. De frontvrouw van de Nederlandse band Krezip verving dit jaar voor het eerst Jan Smit die na jaren van presentatie het stokje overgedragen heeft. Over de presentatieskills van Jacqueline zijn de meningen verdeeld, over haar zangkunsten lijkt meer consensus te zijn.

Voor de Videolandserie Maxima maakte Krezip het nummer This is My Time. Een regelrechte Krezip klassieker. Een nummer van Nederlandse makelij dat je absoluut gehoord moet hebben. Wij denken dat het nummer het goed gaat doen in de hitlijsten en hebben het daarom bekroond tot Dragon FM – Boosterplaat.  

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%