Boosterplaat

Boosterplaat: SERA – Hurt Me

today08/05/2024 4

Background
share close

Boosterplaat: SERA – Hurt Me

Afgelopen vrijdag kwam de nieuwste single van SERA uit. De Nederlandse zangeres was te gast bij Domien in zijn middagshow op QMusic om het nummer ‘Hurt me’ te presenteren. In de studio viel haar kleurtje op en dat was geen wonder, want Sera kwam vorige week terug uit Spanje voor de opnames van Beste Zangers.

‘Hurt me’ gaat over een toxic releationship. Niet de relatie van Sera zelf, maar de relatie van één van haar vriendinnen was de inspiratiebron. De relatie tussen die twee is intussen over en uit…..  SERA weet steeds verder door te dringen tot de Nederlandse muziekindustrie. Het nummer “Hurt Me” is deze week extra vaak te horen als Boosterplaat op Dragon FM!

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%