Uncategorized

Boosterplaat: Suzan & Freek – Teleromeo

today21/04/2024 7

Background
share close

Boosterplaat: Suzan & Freek – Teleromeo

Dit jaar nemen Suzan & Freek deel aan de Vlaamse editie van Beste Zangers. Het VTM programma “Uit Liefde voor Muziek”. In het programma zingen bekende Vlamingen, maar nu dus ook Nederlanders, elkaars liedjes. Dit zagen Hanne, Marthe en Julia niet aankomen. Suzan & Freek kiezen niet voor een ballad, maar voor oorwurm ‘Tele-Romeo’. En Freek rapt er zelfs op los. Wat een feest in ‘Liefde voor Muziek’ met die twee! Helaas krijg je deze versie nooit meer uit je hoofd. Eerder maakte Bart Peeters ook al een cover van de K3 hit. 

De versie van Suzan & Freek is deze week bekroond tot Dragon FM – Boosterplaat.

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%