Boosterplaat

Boosterplaat: Goldband – You & Me

today29/03/2024 4

Background
share close

Boosterplaat: Goldband – You & Me

Na alle successen die volgden op debuutalbum Betaalbare Romantiek is Goldband even van de radar geweest. Wat het uitbrengen van nieuwe muziek althans, want laten we eerlijk zijn: Goldband staat inmiddels zo hoog op de Nederlandse popmuziekladder dat volledig van de radar verdwijnen onmogelijk is. Maar daar is-ie dan: de nieuwe single You & Me. Goldband trekt de oude succesformule maar weer eens uit de kast. Vrolijkmakend, energiek en met de nodige knipogen in de lyrics. ‘Er is al zoveel gezegd/Maar wat telt nu nou echt?/Alleen you and me, baby’, klinkt in het meezingbare refrein. Met optredens op onder meer Lowlands en Sziget belooft 2024 weer een echt Goldband-jaar te worden. Een lentehit lijkt in ieder geval alvast van de lijst met jaardoelen gehaald te kunnen worden. Met dank aan You & Me.

You & Me is deze week extra vaak te horen als Dragon FM – Boosterplaat!

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%