Boosterplaat

Boosterplaat: Benson Boone – Slow it Down

today24/03/2024 8

Background
share close

Boosterplaat: Benson Boone – Slow it Down

Hij is niet meer weg te denken uit het muzieklandschap anno 2024, Benson Boone. Zijn grootste hit “Beautiful Things” is inmiddels meer dan 375 miljoen keer gestreamed op Spotify. Dit succes dankt de zanger uit Monroe (Washington VS) onder andere door het social media platform TikTok. 

Nu is daar inmiddels de opvolger van de monsterhit, deze week released Boone een nieuwe single, Slow it Down. Maar rustig aan doet Benson het helemaal niet, want hij staat nog steeds in de hoogste regionen van de Hitzound 40 met zijn huidige hit “Beautiful things”. Op 5 april verschijnt het langverwachte debuutalbum “Fireworks and Rollerblades”.

Boone brak door in 2021 dankzij zijn deelname aan American Idol. Met de ballad ‘Ghost town’ en vooral met ‘In the stars’ wist hij flink te scoren in de internationale en Nederlandse charts. Op 3 april start Benson met zijn Fireworks and Rollerblades World Tour. Op 28 mei komt hij eenmalig naar Nederland voor een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%