Boosterplaat

Boosterplaat: Joost – Europapa

today29/02/2024 22

Background
share close

Eerste titel binnen voor Joost’s Europapa: Boosterplaat

Gaat Joost Klein het Eurovisie Songfestival winnen met ‘Europapa’  Zojuist maakte Joost het happy hardcore nummer bekend tijdens een speciale middaguitzending van De Avondshow met Arjen Lubach. ‘Europapa’ is volgens Joost een eerbetoon aan zijn vader:  “Mijn vader leerde me dat de wereld geen grenzen heeft. De grenzen zijn bedacht door mensen, dus kan jij de wereld ook bedenken zei hij altijd’.  Het nummer heeft bepaald een indrukwekkend einde, die heel klein gehoudsen is. In de video van ‘Ëuropapa’ zitten enkele bekende Nederlanders, onder wie DJ Paul Elstak, S10, Donnie en Rene Froger.  Joost treedt in het Zweedse Malmö aan in de tweede halve finale op 9 mei. Enne: we gaan natuurlijk keihard naar de finale! Toch?

Europapa is vanaf vrijdagavond de hele week te horen als Boosterplaat op Dragon FM

 

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%