Intern Nieuws

Binnenkort: Hitzound 40

today26/02/2024 14

Background
share close

Binnenkort: Hitzound 40

Een oude bekende zal binnenkort zijn herintrede doen bij Dragon FM. Ooit begonnen als hobby project van Henk Kremer, Hitzound.com, de website voor en door muziekliefhebbers. Destijds nam Dragon FM het initiatief de hitlijst van Hitzound als allereerste uit te gaan zenden. Inmiddels draait de lijst op een aantal stations maar het moeder station, Dragon FM kan daarin niet ontbreken.

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de lijst bij ons zal starten, een exacte datum volgt later. Naast het uitzenden van de hitlijst zal de hitlijst zelf ook terug te vinden zijn op onze website. Achter de schermen wordt hiervoor alles in gereedheid gebracht. Houd onze website goed in de gaten!

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%