Intern Nieuws

Comeback Dragon FM

today25/02/2024 9

Background
share close

Comeback Dragon FM

Ruim een jaar is Dragon FM weggeweest van het radiotoneel. Wat overbleef was een gat in het radiolandschap.

Nu een jaar later maakt Dragon FM een comeback. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe, gebruiksvriendelijke website die bovendien modern aan voelt. De website zit vol functionaliteiten die hiervoor niet mogelijk waren.

Daarnaast wordt achter de schermen gekeken naar een programmering, een aantal radio DJ’s is al bij ons terug. De programmering zal t.z.t. verder uitgebreid worden. Hierbij zullen we kritisch kijken welke programma’s qua inhoud goed bij het format passen. Daardoor zullen niet alle “oude” programma’s terugkeren.

Op dit moment luister je al naar de lekkerste non stop, verder hoor je Tom Jacobs, Ron van de Steen, Danny Knaap en Rick de Ruiter weer bij ons. Check voor onze gehele programmering onze pagina programmering.

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%