Intern Nieuws

Boosterplaat: Gintronix – Alchemy

today25/02/2024 17

Background
share close

Gintronix pakt Boosterplaat met Alchemy

Jazz Meijers en haar vader JB droppen een nieuwe dancefloor filler! Het afgelopen jaar werd hun debuut ’23 Boogie’, opgenomen in hun Caribische studio in Bonaire’ nog uitgeroepen tot Top Song op Radio 2. Direct na de release bereikte de singel de hoogste regionen van de Hitzound 40. Daarna volgden de singels ’Get up and dance’ en ‘Rise’. Ditmaal brengen JB en Jazz de aanstekelijke singel ‘Alchemy’ uit. De dance song met feelgood vibes schreven Jazz en JB samen en is geproduceerd door JB Meijers.

Alchemy is deze hele week te horen als Boosterplaat op Dragon FM!

Written by: DragonFM

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%